Tietoa yhdistyksestä

Heikompaa pitää auttaa


Ventuskartano ry on yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää vapaaehtoisesti hoitoon hakeutuvien päihde- ja muiden riippuvuusongelmaisten kuntoutusta. Yhdistys tuottaa laadukkaita päihdehuollon palveluja voittoa tavoittelematta.
Yhdistyksen toimintaa johtaa yhdessä hallituksen kanssa ts. toiminnanjohtaja Tuija Tuorila. Ventuskartano ry:n arvot ovat välittäminen, luotettavuus, elämänhallinnan tukeminen sekä osaaminen ja yhteistyö.

Kehitämme aktiivisesti palvelujamme ja osaamistamme riippuvuuksien hoidon kehittämiseksi. Teemme läheistä yhteistyötä kuntien, sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymien, sairaanhoitopiirien sekä muiden viranomaisten, yhdistysten ja vertaistahojen kanssa.

Yhdistyksen toimintaa toteutetaan Portissa ja Asuntokoti Hermannissa Herman Renlundinkatu 1:ssä. Laitoskuntoutus Ventuskartano sijaitsee Kokkolassa Portissa (os. Terveystie 4, 67200 Kokkola). Asuntokoti Hermanni sijaitsee Kokkolassa (os. Herman Renlundin katu 1, 67100 Kokkola).

Miten jäseneksi?


Otamme lämpimästi mukaan yhdistyksemme toimintaan lisää toimijoita. Toimintaamme voi osallistua kuka tahansa jäsenmaksun maksanut henkilö/yhteisö.

Päätöksen jäseneksi ottamisesta tekee hallitus. Jäsenmaksu on henkilöltä 10 €/vuosi ja yhteisöltä 30 €/vuosi. Jäsenrekisteriä hoitaa Ventuskartano ry:n toimisto. Yhteystiedot toimistoon puh. 040 806 8100 ja ventuskartano(at)ventuskartano.fi.
Tervetuloa mukaan yhdistyksemme toimintaan!

Jäsenrekisterimme rekisteriseloste


Lataa rekisteriseloste tästä


Ota yhteyttä

Soita tai lähetä sähköpostia

040 8068 100

ventuskartano(at)ventuskartano.fi


Ota yhteyttä lomakkeella

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Viesti*