Päihdekuntoutus ja laadukkaat päihdepalvelut

Maanlaajuiset päihdepalvelut kokemuksella


Ventuskartano tuottaa yksilölliset, laadukkaat ja ajan vaatimukset täyttävät päihdepalvelut vuosikymmenten kokemuksella. Kehitämme toimintaamme yhteistyössä asiakkaiden ja muiden yhteistyötahojen kanssa jatkuvasti, varmistaaksemme että tarjottu päihdekuntoutus on vaikuttavaa, kustannustehokasta ja laadukasta.

Kuntouttava päihdetyö Ventuskartanossa


Ehkäisevä päihdetyö tarkoittaa alkoholi-, huumausaine- ja rahapelihaittojen sekä tupakoinnin vähentämistä yhteiskunnallisella tasolla ja on osa kunnan lakisääteistä hyvinvoinnin ja terveyden edistämistä.

Kuntouttava päihdetyö auttaa siinä missä ehkäisevä työ ei riitä. Päihdekuntoutus on tarkoitettu auttamaan riippuvuuteen sairastunut ihminen irti riippuvuuskierteistä esimerkiksi elämänhallinta- ja selviytymiskeinoja lisäämällä.

Ventuskartano tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat päihdehuollon kuntoutuspalvelut. Voimavaramme on kokenut ja osaava henkilökunta sekä tutkitusti toimivat työmenetelmät.

Päihdehoito Ventuskartanossa voidaan toteuttaa avokuntoutuksena tai vaikeammassa tilanteessa intensiivisempänä laitoshoitona.

Käytössämme on laitoskuntoutuksessa lääkäripalveluiden ohella moniammatillinen työtiimi ja asianmukaiset, esteettömät tilat.

Monipuolinen tarjonta päihdepalveluissamme mahdollistaa asiakkaalle yksilöllisen ja saumattoman palveluketjun, jossa asiakkaan motivaation herättely ja kuntoutumisprosessin eri tarpeet voidaan nivoa joustavasti yhteen. Ventuskartanon päihdetyö on sertifioidusti laadukasta, palveluillamme on SHQS-laaduntunnustus.

Päihdekuntoutus Ventuskartanossa toteutetaan yksilöllisen tarpeen mukaan.
Päihdekuntoutus Ventuskartanossa toteutetaan yksilöllisen tarpeen mukaan.


Ota yhteyttä

Soita tai lähetä sähköpostia

040 8068 100

ventuskartano(at)ventuskartano.fi


Ota yhteyttä lomakkeella

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Viesti*