Neurosonic päihdehuollossa

Rentoutumalla fyysistä ja henkistä hyvinvointia


Ventuskartano käyttää Neurosonic-hoitoa päihdekuntoutusta tukevana menetelmänä. Neurosonic-hoidon avulla edistetään terveyttä, hyvinvointia ja työssä jaksamista.
Neurosonic-hoidon aikana asiakas lepää rauhallisessa huoneessa Neurosonic-tuolissa, jonka matalataajuinen värähtely rentouttaa. Simulaation siniaallon taajuusalue vaihtelee 20-100 Hz:n välillä ja taajuudet siirtyvät mekaanisena värähtelynä tuolin kautta hoidettavan kehoon. Neurosonic-hoito vaikuttaa sekä fyysiseen että henkiseen hyvinvointiin.

Hoitosuhteen alussa kartoitamme, onko Neurosonic-hoito sopiva asiakkaalle.

Neurosonic menetelmänä


Neurosonic-menetelmän on kehittänyt Marco Kärkkäinen. Lisätietoa, tutkimustuloksia ja käyttäjäkokemuksia on luettavissa osoitteessa www.neurosonic.fi.

Neurosonic-hoidon vaikutukset perustuvat moniin samanaikaisiin tekijöihin, tärkeimpänä näistä hoidon vaikutus verenkierron ja nestekierron elpymiseen, vaikutukset lihas-hermojärjestelmään ja tuntohermostoon ja autonomisen hermoston toimintaan.

Tietyt korkeammat taajuusalueet nostavat dopamiinin tuotantoa ja tietyt matalammat taas serotoniinin tuotantoa. Muutokset selittävät hoidon vaikutusta vireystilaan ja jopa mielialaan.

Unen laadun on tutkimuksissa todettu parantuneen samalla kun unen määrä on vähentynyt. Hoidon on todettu vaikuttavan myös veren happipitoisuuteen sitä lisäävästi. Paremman hapettumisen kautta iskeeminen kipu lievittyy ja kudokset saavat enemmän happea, jolloin myös vireystila nousee.

Ota yhteyttä

Soita tai lähetä sähköpostia

040 8068 100

ventuskartano(at)ventuskartano.fi


Ota yhteyttä lomakkeella

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Viesti*